KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

FC VVC begint route richting tweede klasse tegen Hellas Sport

FC VVC heeft de competitie in 3B afgesloten met een 3-3 gelijkspel tegen Vlug en Vaardig. De ploeg van trainer Rini van Roon start de race om promotie naar de tweede klasse zaterdag met een thuisduel tegen Hellas Sport. Een week later is de return in Nieuw-Vennep. De Zaandammers kwamen in 3A slechts één punt te kort voor het kampioenschap.

Wanneer VVC de dubbel in haar voordeel weet te beslissen, volgt nog een tweede, laatste horde. De winnaar van het tweeluik tussen competitiegenoot Zandvoort en EVC/Monnickendam, die eerst nog onderling strijden wie twaalfde wordt in de tweede klasse, is daarin de opponent.

FC Lisse werd in de topklasse verwezen naar de herkansing. De 4-2 zege op Scheveningen mocht niet baten, want concurrent StedeCo verraste met winst op Kozakken Boys. Lisse treft nu met Staphorst de runner-up uit de hoofdklasse C. De winnaar over twee wedstrijden handhaaft zich of promoveert.

SV Hoofddorp begint de route richting de derde klasse met een dubbel tegen Flamingo’s. Hoofddorp begint op zaterdag 21 mei een thuisduel. De return in Alkmaar is op dinsdag de 24ste. Bij een gunstig resultaat is De Brug de opponent in de tweede en beslissende ronde.

UNO mag de eerste ronde overslaan en neemt het dan op tegen de verliezer van het beslissingsduel tussen derdeklassers Stormvogels en Vlug en Vaardig.

Uitslagen zaterdag 14 mei:
Topklasse FC Lisse – Scheveningen 4-2
2A SV Overbos – DVVA 2-2
3A West 2 BSC’68 – Kagia 1-3
3B FC VVC – Vlug en Vaardig 3-3
3B SCW – Stormvogels 0-3
4B VSV – VV UNO 2-0
4B Jong Hercules – SV Hoofddorp 3-4

 

  • FC VVC
  • FC Lisse
  • UNO
  • SV Hoofddorp
  • nacompetitie

Geef jouw reactie