Uitslagen

Rode kaart nekt Hillegom tegen Legmeervogels

S.V. Hillegom zal de scheidsrechter van dienst afgelopen zondag nog lang heugen. Hij gaf slechts geel aan de doelman van Legmeervogels, die ver uit zijn doel kwam om Aiden Ryan te torpederen. Hillegom-speler Niels de Jong werd voor een vergelijkbare charge wel uit het veld gestuurd. In bedrijf twee kwam Hillegom in ondertal niet meer aan voetballen toe en sloeg Legmeervogels twee keer toe. De thuisclub verloor zo met 1-2.

De formatie van trainer Stefan Teeken had in de eerste helft via Niels de Jong de leiding genomen. Op het moment dat De Jong in de tweede helft werd weggestuurd, was het over met de aanvalsdrift van Hillegom. Legmeervogels kwam langs zij en greep door een late treffer zelfs de volle buit.

Hillegom-speler Jeroen Dedel was erg teleurgesteld over het eindresultaat.‘Die rode kaart nekt ons. De scheidstrechter geeft wel rood aan onze speler en niet aan die keeper die Aiden (Ryan) torpedeert. Een doorgebroken speler is volgens mij rood. We werden met een man minder teruggedrongen in de tweede helft. Als er ook rood wordt gegeven aan hun keeper is de situatie naar mijn mening anders. We waren goed bezig. De eerst helft waren wij de bovenliggende partij. We zijn zo vaak goed bezig, maar iedere keer grijpen we mis. Punten hebben we nodig. Het wordt nu tijd voor drie punten anders blijft het zeuren dit jaar. Deze wedstrijden moeten wij winnen. Het schiet niet op zo als we te weinig punten vergaren. We staan met 1-0 voor en gaan alsnog de bietenbrug op.’